Sri Venkatesa Govinda Namavali
Translated by
P.R.Ramachander
(This is the recitation of 108
names of the Lord with very
musical tone that too filled with great devotion. You can hear this great prayer as soon as you enter Tirumala and
long after you return from
there this stotra would
be ringing in your ears. I
have given after the translation this Namavali typed in English. You can read it in Tamil in http://www.omjai.org/Govinda%20Namaavali%20-%20Tamil in Tamil and http://www.tirumaladeva.in/2011/04/telugu-govinda-namavali.html in Telugu
And you
can hear it by clicking https://www.youtube.com/watch?v=eUH_5izvkj8 )
🌷गोविंद नामावली🌷-- The chanting of the names
of Govinda
श्री
श्रीनिवासा गोविंदा –Oh Govinda on whom Goddess
Lakshmi lives
श्री
वेंकटेशा गोविंदा-Oh Govinda the lord of Venkata mountain
भक्तवत्सल
गोविंदा-Oh Govinda who loves his devotees
भागवतप्रिय
गोविंदा-Oh Govinda who
liked the epic of Bharatha/learned
devotees
नित्यनिर्मल
गोविंदा- Oh Govinda
who is forever pure
नीलमेघश्याम
गोविंदा-Oh Govinda who is
bluish black like the clouds
पुराणपुरुषा
गोविंदा-Oh Govinda who is
the epic personality
पुंडरीकाक्ष
गोविंदा-Oh Govinda with lotus lke eyes
गोविंदा
हरि गोविंदा-Oh Vovinda, Oh Hari , Oh Govinda
गोकुल
नन्दन गोविंदा-Oh Govinda who grants joy
to Gokula
नंदनंदन
गोविंदा-Oh Govinda who grants joy to Nanda
gopa
नवनीतचोर
गोविंदा-Oh Govinda who is thief of butter
पशुपालक
गोविंदा-Oh Govinda who took
care of cows
पापविमोचन
गोविंदा-Oh Govinda who gave
us freedom from sins
दुष्टसंहार
गोविंदा-Oh Govinda who killed
evil people
दुरितनिवारण
गोविंदा-Oh Govinda who
cured sufferings
शिष्टपरिपालक
गोविंदा-Oh Govinda who
looked after disciplined people
कष्ट
निवारण गोविंदा-Oh Govinda who cured problems
गोविंदा
हरि गोविंदा- Oh Govinda-Oh Hari, Oh
Govinda
गोकुल
नन्दन गोविंदा –Oh Govinda who made
Gokula happy
वज्रमुकुटधर
गोविंदा=Oh Govinda who wore
a diamond crown
वराहमूर्ती
गोविंदा-Oh Govinda who took the
form of a boar
गोपीजनलोल
गोविंदा-Oh Govinda who
tantalized Gopis
गोवर्धनोद्वार
गोविंदा-Oh Govinda who
lifted Govardhana
दशरथनंदन
गोविंदा-Oh Govinda who is
son of Dasaratha
दशमुखमर्दन
गोविंदा-Oh Govinda who
killed the ten headed one
पक्षिवाहन
गोविंदा – Oh Govinda
whose steed was a bird
पांडवप्रिय
गोविंदा-Oh Govinda who liked Pandavas
गोविंदा
हरि गोविंदा –Oh Govinda, Oh Hari Oh
Govinda
गोकुल
नन्दन गोविंदा-Oh Govinda , who grants h joy to Gokula
मत्स्यकूर्म
गोविंदा-Oh Govinda who took
the forms of fish and tortoise
मधुसूदन
हरि गोविंदा-Oh Govinda who as Hari killed Madhu
वराह
नरसिंह गोविंदा-Oh Govinda who took the forms of boar and man-lion
वामन
भृगुराम गोविंदा-Oh Govinda who took the
forms of Vamana , Parasurama and Rama
बलरामानुज
गोविंदा-Oh Govinda
who took the form of younger brother
of Balarama
बौद्ध
कल्किधर गोविंदा-Oh Govinda who took the
forms of Budha and Kalki
वेणुगानप्रिय
गोविंदा-OH Govinda who
likes to play flute
वेंकटरमण
गोविंदा-Oh Govinda who
is the lord of Venkata mountains
गोविंदा
हरि गोविंदा-Oh Govinda, Oh Hari, Oh
Govinda
गोकुल
नन्दन गोविंदा-Oh Govinda who grants joy
to Gokula
सीतानायक
गोविंदा- Oh Govinda who is
the consort of Sita
श्रितपरिपालक
गोविंदा-Oh Govinda who
looks after those who surrender to him
दरिद्रजनपोषक
गोविंदा-Oh Govinda who
looks after poor people
धर्मसंस्थापक
गोविंदा-Oh Govinda who
establishes Dharma
अनाथरक्षक
गोविंदा-Oh Govinda who
protects those who do not have anybody
आपद्धांधव
गोविंदा- Oh Govinda who is
a friend to those in danger
शरणागतवत्सल
गोविंदा-Oh Govinda who
likes those who come to surrender to him
करुणासागर
गोविंदा-Oh Govinda who is
the ocean of mercy
गोविंदा
हरि गोविंदा- Oh Govinda, Oh Hari, Oh
Govinda
गोकुल
नन्दन गोविंदा-Oh Govinda who grants joy to Gokula
कमलादलाक्ष
गोविंदा-Oh Govinda who has
eyes like leaves of lotus
कामितफलदा
गोविंदा-Oh Govinda who
fulfills desires
पापविनाशक
गोविंदा-Oh Govinda who destroys sins
पाहिमुरारे
गोविंदा-Oh Govinda , please protect me
श्रीमुद्रांकित
गोविंदा-Oh Govinda who carries with him the seal of Lakshmi
श्रीवत्सांकित
गोविंदा-Oh Govinda who
wears Sri Vathsa
धरणीनायक
गोविंदा –Oh Govinda who is
the lord of earth
दिनकरतेज
गोविंदा- Oh Govinda who
shines like a sun
गोविंदा
हरि गोविंदा-Oh Govinda , Oh Hari Oh Govinda
गोकुल
नन्दन गोविंदा-Oh Govinda who grants joy to Gokula
पद्मावती
प्रिय गोविंदा-Oh Govinda who is
liked by Goddess Padmavathi
प्रसन्नमूर्ति
गोविंदा-Oh Govinda , who
has a pleasing form
अभयहस्तप्रर्दशन
गोविंदा-Oh Govinda who
shows hands of protection
मर्त्यावतार
गोविंदा-Oh Govindawho took
incarnation of fish
शंखचक्रधर
गोविंदा-Oh Govinda who
holds conch and Wheel
शारड्गगदाधर
गोविंदा-Oh Govinda who
holds SAranga bow as well as the mace
विरजातीरस्थ
गोविंदा-Oh Govinda who has a shining form
विरोधिमर्दन
गोविंदा-Oh Govinda who
beats his enemies
गोविंदा
हरि गोविंदा-Oh Govinda, Oh Hari , Oh
Govinda
गोकुल
नन्दन गोविंदा-Oh Who Govinda who grants joy to Gokula
सालग्राम्धर
गोविंदा- Oh Govinda who
holds SAlagrama
सहस्त्रनाम
गोविंदा-Oh Govinda who has
thousand names
लक्ष्मीवल्लभ
गोविंदा-Oh Goinda who is husband of Lakshmi
लक्ष्मणाग्रज
गोविंदा-Oh Govinda who is elder brother of Govinda
कस्तूरीतिलक
गोविंदा-Oh Govinda who puts
on musk thilaka
कांचनांबरधर
गोविंदा-Oh Govinda who dresses himself in Golden silk
गरुडवाहन
गोविंदा-Oh Govinda who
rides on
Garuda
गजराजरक्षक
गोविंदा-Oh Govinda who
saved king of elephants
गोविंदा
हरि गोविंदा-Oh Govinda, Oh Hari, Oh
Govinda
गोकुल
नन्दन गोविंदा-Oh Govinda who gives joy
to Gokula
वानर
सेवित गोविंदा-Oh Govinda who is
served by monkeys
वारधिबंधन
गोविंदा-Oh Govinda who
built a bridge to the ocean
सप्तगिरीश
गोविंदा-Oh Govinda who is
the lord of seven mountains
एकस्वरुपा
गोविंदा-OH Govinda who
has only one form
श्रीरामकृष्ण
गोविंदा-Oh Govinda who
is Rama as well as Krishna
रघुकुलनंदन
गोविंदा-Oh Govinda who made
clan of Raghu happy
प्रत्य़क्षदेवा
गोविंदा-Oh Govinda who
is visible to us
परमदयाकर
गोविंदा-Oh Govinda who is
greatly merciful
गोविंदा
हरि गोविंदा-Oh Govinda, Oh Hari , Oh Govinda
गोकुल
नन्दन गोविंदा-Oh Govinda who made
Gokula happy
वज्रकवचधर
गोविंदा-Oh Govinda who
wears a diamomd armour
वैजयंतीमाला
गोविंदा-Oh Govinda who
wears the garland called Vaijayanthi
सूद
संग्राहक गोविंदा-Oh Govinda whose stories
have been compiled by Sooda
वसुदेवतनय
गोविंदा-Oh Govinda who is
son of Vasudeva
बिल्वपत्रार्चित
गोविंदा-Oh Govinda who is
worshipped by Bilwa leaves
भिक्षुक
संस्तुत गोविंदा-Oh Goivinda who is
praised by the beggar
स्त्रीपुरूपा
गोविंदा – Oh Govinda who
assumed the form of a lady
शिव
केशवामूर्ति गोविंदा-Oh Govinda who is the form of Shiva as well as Kesava
गोविंदा
हरि गोविंदा-Oh Govinda,, Oh Hari, Oh
Govinda
गोकुल
नन्दन गोविंदा- Oh Govinda who made
Gokula happy
ब्रह्मांडरूपा
गोविंदा-Oh Govinda who is
the form of the universe
भक्तरक्षक
गोविंदा-Oh Govinda who protects the devotees
नित्यकल्याण
गोविंदा- Oh Govinda who is
forever auspecious
नीरजनाभ
गोविंदा- Oh Govinda who has
a lotus on his belly
हाथीरामप्रिय
गोविंदा- Oh Govinda who dislikes
those who kill
हरि
सर्वोत्तम गोविंदा- Oh Govinda who is Hari the greatest among all
जनार्दनमूर्ति
गोविंदा-Oh Govinda who
has the form of Janardhana
जगत्साक्षिरूपा
गोविंदा-Oh Govinda who is
the witness of the universe
गोविंदा
हरि गोविंदाOh Govinda, Oh Hari Oh
Govinda
गोकुल
नन्दन गोविंदा-Oh Govinda who made Gokula
happy
अभिषेकप्रिय
गोविंदा-Oh Govinda who
likes to be annointed
आपन्निवारण
गोविंदा-Oh Govinda who
removes dangers
रत्नकिरीट
गोविंदा-Oh Govinda who has
a crown made of gems
रामानुजनुत
गोविंदा-Oh Govinda who
was praised by Ramanuja
स्वयंप्रकाश
गोविंदा-Oh Govinda who has
his own luster
आश्रितपक्ष
गोविंदा-Oh Govinda who sides with those who surrender
to him
नित्यशुभप्रद
गोविंदा-Oh Govinda who
makes everyday auspecious
निखिललोकेश
गोविंदा-Oh Govinda who is
the God of all the world
गोविंदा
हरि गोविंदा-Oh Govinda, Oh Hari, Oh
Govinda
गोकुल
नन्दन गोविंदा-Oh Govinda who made Gokula happy
आनंदरूपा
गोविंदा-Oh Govinda who is the
form of joy
आद्दन्तरहित
गोविंदा-Oh Govinda who does
not have end or Beginning
इहपरदायक
गोविंदा-Oh Govinda who grants this and the other world
इभराजरक्षक
गोविंदा-Oh Govinda who
saved the king of hawks
परमदयालु
गोविंदा-Oh Govinda who is
most merciful
पद्मनाभहरि
गोविंदा-Oh Govinda wgho is
Padmanabha as well as Hari
तिरुमलवासा
गोविंदा-Oh Govinda who
lives in THirupathi
तुलसीवनमाला
गोविंदा –Oh Govinda who
wears thulasi as well as forest garland
गोविंदा
हरि गोविंदा-Oh Govinda, Oh Hari Oh
govinda
गोकुल
नन्दन गोविंदा-Oh Govinda who grants joy to Gokula
शेषाद्री
निलय गोविंदा-Oh Govinda who lives on
Sesha mountain
शेषशायिनी
गोविंदा-Oh Govinda who lies
down on Adhi sesha
श्री
श्रीनिवासा गोविंदा-Oh Govinda on whom
Goddess Lakshmi lives
श्री
वेंकटेशा गोविंदा-Oh Govinda who is God of Venkata mountain
गोविंदा
हरि गोविंदा- Oh Govinda, Oh Hari , Oh Govinda
गोकुल
नन्दन गोविंदा Oh Govinda who makes
Gokula happy
Srinivasa Govinda
Sri Venkatesa Govinda Bhakthavathsalaa Govinda Bhagavathapriya Govinda Nithyanirmala Govinda Neelameghashyama Govinda Puranapurusha Govinda Pumdarikaksha Govinda Govinda Hari Govinda Gokulanandana Govinda Namdha Namdhanaa Govinda Navaneetha Chora Govinda Pashupaalaka Shri Govinda Paapavimochana Govinda Dhushtasamhara Govinda Dhuritha Nivaarana Govinda Shishtaparipaalaka Govinda Kashtanivaarana Govinda Govinda Hari Govinda Gokulanandana Govinda Vajramakutadhara Govinda Varahamurthivi Govinda Govardhanodhara Govinda Dhasharadhanamdhana Govinda Dhashamukhamardhana Govinda Pakshivahana Govinda Pamdavapriya Govinda Govinda Hari Govinda Gokulanandana Govinda Mathsyakurma Govinda Madhusudhana Hari Govinda Varaha Narasimha Govinda Vamanabrugurama Govinda Balaramanuja Govinda Baudhakalkidhara Govinda Venuganapriya Govinda Venkataramana Govinda Govinda Hari Govinda Gokulanandana Govinda Seetha nayaka Govinda Sritha paripalaka Govinda Dharidhra janaposhaka Govinda Dharma samsthapaka Govinda Anadha Rakshaka Govinda Aapath bhamdhava Govinda Karunasagara Govinda Govinda Hari Govinda Gokulanandana Govinda Kamaladhalaksha Govinda Kamithaphaladha Govinda Papavinashaka Govinda Pahimurare Govinda Sri mudhramkitha Govinda Sri vathsamkitha Govinda Dharaneenayaka Govinda Dhinakaratheja Govinda Govinda Hari Govinda Gokulanandana Govinda Padhmavathi Priya Govinda Prasannamurth Govinda Abhayahastha Pradharshana Govinda Marthyavathara Govinda Shankhu chakradhara Govinda Shaarjagadhadhara Govinda Virajatheerasdha Govinda |
Virodhi Mardhana
Govinda
Govinda Hari Govinda Gokulanandana Govinda Salagramadhara Govinda Sahasthranama Govinda Lakshmeevallabha Govinda Lakshmanagraja Govinda Kasthoorithilaka Govinda Kamchanambaradhara Govinda Garudavahana Govinda Govinda Hari Govinda Gokulanandana Govinda Vanarasaevitha Govinda Varadhibamdhana Govinda Edukomdalavaadaa Govinda Ekasvaroopa Govinda Sri Raamakrishna Govinda Raghukulanandhana Govinda Prathyakshadhevaa Govinda Paramadhayakara Govinda Vajrakavachadhara Govinda Govinda Hari Govinda Gokulanandana Govinda Vyjayanthimala Govinda Vaddikasulavada Govinda Vasudhevathanaya Govinda Bilvapathrarchitha Govinda Bikshuka Samsthutha Govinda Sri Pumroopa Govinda Shivakaeshava Moorthi Govinda Brahmandaroopa Govinda Bhaktha Rakshaka Govinda Govinda Hari Govinda Gokulanandana Govinda Nithyakalyana Govinda Neerajanabha Govinda Hatheramapriya Govinda Harisarvothama Govinda Janardhanamurthy Govinda Jagathsakshiroopa Govinda Abhishaekapriya Govinda Aapannivarana Govinda Rathna kireeta Govinda Govinda Hari Govinda Gokulanandana Govinda Ramanujanutha Govinda Swayam prakasha Govinda Aashrithapaksha Govinda Nithyashubhapradha Govinda Nikhilalokaesha Govinda Aanandha roopaa Govinda AadhyamtharahithaGovinda Ihaparadhayaka Govinda Ibharajarakshaka Govinda Govinda Hari Govinda Gokulanandana Govinda Paramadhayalo Govinda Padhmanabhahari Govinda Thirumalavasa Govinda Thulasee Vanamali Govinda Sheshadhrinilayaa Govinda Srinivasa Sri Govinda Shri Venkatesa Govinda Govinda Hari Govinda Gokulanandana Govinda |
ஏடு கொண்டல வாடா...
வேங்கட ரமணா...
கோவிந்தா கோவிந்தா....
வேங்கட ரமணா...
கோவிந்தா கோவிந்தா....
ஸ்ரீ நிவாசா கோவிந்தா
ஸ்ரீ வேங்கடேசா கோவிந்தா
பக்த வத்சல கோவிந்தா
பாகவத ப்ரிய கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
ஸ்ரீ வேங்கடேசா கோவிந்தா
பக்த வத்சல கோவிந்தா
பாகவத ப்ரிய கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
நித்ய நிர்மல கோவிந்தா
நீலமேக சியாமா கோவிந்தா
புராண புருஷ கோவிந்தா
புண்டரீகாட்சா கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
நீலமேக சியாமா கோவிந்தா
புராண புருஷ கோவிந்தா
புண்டரீகாட்சா கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
நந்த நந்தன கோவிந்தா
நவநீத சோரா கோவிந்தா
பசுபாலக ஸ்ரீ கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
நவநீத சோரா கோவிந்தா
பசுபாலக ஸ்ரீ கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
துஷ்ட சம்ஹாரா கோவிந்தா
துரித நிவாரண கோவிந்தா
சிஷ்ட பரி பாலக கோவிந்தா
கஷ்ட நிவாரண கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
துரித நிவாரண கோவிந்தா
சிஷ்ட பரி பாலக கோவிந்தா
கஷ்ட நிவாரண கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
வஜ்ர மகுட தாரா கோவிந்தா
வராக மூர்த்தி கோவிந்தா
கோபி ஜன லோல கோவிந்தா
கோவர்த்தன உத்தர கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
வராக மூர்த்தி கோவிந்தா
கோபி ஜன லோல கோவிந்தா
கோவர்த்தன உத்தர கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
தசரத நந்தன கோவிந்தா
தசமுக மர்த்தன கோவிந்தா
பட்சி வாகன கோவிந்தா
பாண்டவ ப்ரியா கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
தசமுக மர்த்தன கோவிந்தா
பட்சி வாகன கோவிந்தா
பாண்டவ ப்ரியா கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
மச்ச கூர்ம கோவிந்தா
மதுசூதன ஹரி கோவிந்தா
வராக நரசிம்ம கோவிந்தா
வாமன பரசுராம கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
மதுசூதன ஹரி கோவிந்தா
வராக நரசிம்ம கோவிந்தா
வாமன பரசுராம கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
பலராமா அனுஜ கோவிந்தா
பெளத்த கல்கி தர கோவிந்தா
வேணுகான ப்ரியா கோவிந்தா
வேங்கட ரமணா கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
பெளத்த கல்கி தர கோவிந்தா
வேணுகான ப்ரியா கோவிந்தா
வேங்கட ரமணா கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
சீதா நாயக கோவிந்தா
ஸ்ரீதா பரி பாலக கோவிந்தா
தரித்ர ஜன போஷக கோவிந்தா
தர்ம சம்ஸ்தாபக கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
ஸ்ரீதா பரி பாலக கோவிந்தா
தரித்ர ஜன போஷக கோவிந்தா
தர்ம சம்ஸ்தாபக கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
அனாத ரட்சக கோவிந்தா
ஆபத் பாந்தவ கோவிந்தா
சரணாகத வத்சல கோவிந்தா
கருணா சாகர கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
ஆபத் பாந்தவ கோவிந்தா
சரணாகத வத்சல கோவிந்தா
கருணா சாகர கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
கமலா தளாக்ஷ கோவிந்தா
கமிதா பலதாத கோவிந்தா
பாப விநாசக கோவிந்தா
பாஹி முராரே கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
கமிதா பலதாத கோவிந்தா
பாப விநாசக கோவிந்தா
பாஹி முராரே கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
ஸ்ரீ முத்ராங்கித கோவிந்தா
ஸ்ரீ வத்சாங்கித கோவிந்தா
தரணீ நாயக கோவிந்தா
தினகர தேஜா கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
ஸ்ரீ வத்சாங்கித கோவிந்தா
தரணீ நாயக கோவிந்தா
தினகர தேஜா கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
பத்மாவதிப் ப்ரிய கோவிந்தா
ப்ரசன்ன மூர்த்தி கோவிந்தா
அபய ஹஸ்த ப்ரதர்சன கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
ப்ரசன்ன மூர்த்தி கோவிந்தா
அபய ஹஸ்த ப்ரதர்சன கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
சங்க சக்ர தர கோவிந்தா
சாரங்க கதா தர கோவிந்தா
விரஜா தீரஸ்த கோவிந்தா
விரோதி மர்த்தன கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
சாரங்க கதா தர கோவிந்தா
விரஜா தீரஸ்த கோவிந்தா
விரோதி மர்த்தன கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
சகஸ்ர நாமா கோவிந்தா
சரசிஜ நயனா கோவிந்தா
லட்சுமி வல்லப கோவிந்தா
லட்சுமணக்ரஜா கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
சரசிஜ நயனா கோவிந்தா
லட்சுமி வல்லப கோவிந்தா
லட்சுமணக்ரஜா கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
கஸ்தூரி திலகா கோவிந்தா
காஞ்சனா அம்பரதர கோவிந்தா
கருட வாகனா கோவிந்தா
கான லோலா கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
காஞ்சனா அம்பரதர கோவிந்தா
கருட வாகனா கோவிந்தா
கான லோலா கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
வானர சேவித கோவிந்தா
வாராதி பந்தன கோவிந்தா
ஏக சொருபா கோவிந்தா
சப்த கிரீசா கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
வாராதி பந்தன கோவிந்தா
ஏக சொருபா கோவிந்தா
சப்த கிரீசா கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
ஸ்ரீ ராம கிருஷ்ணா கோவிந்தா
ரகுகுல நந்தன கோவிந்தா
ப்ரத்யட்ச தேவா கோவிந்தா
பரம தயாகர கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
ரகுகுல நந்தன கோவிந்தா
ப்ரத்யட்ச தேவா கோவிந்தா
பரம தயாகர கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
வஜ்ர கவச தர கோவிந்தா
வைபவ மூர்த்தி கோவிந்தா
ரத்ன கிரீட கோவிந்தா
வசுதேவ தனயா கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
வைபவ மூர்த்தி கோவிந்தா
ரத்ன கிரீட கோவிந்தா
வசுதேவ தனயா கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
பரம்மாண்ட ரூபா கோவிந்தா
பக்த ரட்சக கோவிந்தா
நித்ய கல்யாண கோவிந்தா
நீரஜ நாபா கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
பக்த ரட்சக கோவிந்தா
நித்ய கல்யாண கோவிந்தா
நீரஜ நாபா கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
ஆனந்த ரூபா கோவிந்தா
ஆத்யந்த தரகித கோவிந்தா
இக பர தயகா கோவிந்தா
இபராஜ ரட்சகா கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
ஆத்யந்த தரகித கோவிந்தா
இக பர தயகா கோவிந்தா
இபராஜ ரட்சகா கோவிந்தா
கோவிந்தா ஹரி கோவிந்தா...
வேங்கடரமணா கோவிந்தா
சேஷ சாயினே கோவிந்தா
சேஷாத்ரி நிலையா கோவிந்தா
ஸ்ரீ நிவாசா கோவிந்தா
ஸ்ரீ வேங்கடேசா கோவிந்தா...
சேஷாத்ரி நிலையா கோவிந்தா
ஸ்ரீ நிவாசா கோவிந்தா
ஸ்ரீ வேங்கடேசா கோவிந்தா...
No comments:
Post a Comment